
Nederlands Chlorella
CHLORELLA
De in Nederland geproduceerde micro-alg chlorella Sorokiniana, is door zijn lekkere smaak zeer geschikt voor de voedingsindustrie! Deze Nederlandse chlorella wordt geleverd in poedervorm. Gedroogd is de poeder erg geschikt als specerij of als functioneel ingrediënt.
Wat is Chlorella?
Chlorella poeder is een gedroogde, gehele micro-alg in poedervorm. Microalgen ook wel eencellige algen zijn kleine plantjes waar geen bladeren, wortels of stengels aanzitten. Microalgen kunnen zich goed aanpassen aan extreme omstandigheden, waardoor ze behoren tot de oudste vorm van plantaardig leven op aarde. Nederlandse chlorella heeft van nature een hoog gehalte aan eiwit, vitamines, mineralen en antioxidanten.
Nederlandse chlorella wordt geproduceerd in een volledig uitgerust laboratorium, waar de microalgen worden onderzocht en waar ook de productie plaatsvindt. In dit laboratorium zijn ze in staat de beste stammen en soorten te selecteren met bepaalde functionele eigenschappen, die vervolgens worden opgeschaald naar bioreactoren voor productie.
De hoge kwaliteit van deze chlorella heeft te maken het unieke fermentatieproces, de innovatieve technologie die er wordt gebruikt en de speciale kweektechnieken. Doordat er gecontroleerd wordt gekweekt, kan de samenstelling van de micro-alg worden beïnvloed en op maat worden gemaakt voor de klant.
Eigenschappen Nederlands Chlorella:
- Natuurlijke functioneel ingrediënt
- Stimuleert ontwikkeling van de villi
- Dekt de complete aminozuurbehoefte
- Krachtig antioxidant
- Helpt tegen vermoeidheid
- Groei en ontwikkeling van botten
- Draagt bij aan de werking van het immuunsysteem
- Draagt bij aan de opname van Calcium en Fosfor
Mix Nederlandse chlorella poeder in een glas sinaasappelsap of meng het door smoothies om te profiteren van de natuurlijke ontgiftende effecten, terwijl je je dieet een extra eiwitten- en mineralen boost geeft met deze eeuwenoude algensoort.