
Ingrediënten voor 4 personen
- 8 asperges
- 3 lente uitjes – fijngesneden
- Melk
- Zakje saffraandraadjes
- 1/5 liter volle melk
- 2 kippebouillonblokjes
- 1/5 liter water
- Himalyazout en peper naar smaak evenals een beetje steviafluid extract.
Bereidingswijze
- Fruit het de gesneden lenteuitjes in de olijfolie.
- Schil ondertussen de asperges en snij ze in stukken.
- Doe deze ook in de pan.
- Laat alles even aanfruiten.
- Voeg de melk, saffraan, water en de bouillonblokjes in de pan en laat alles aan de kook komen.
- Kook tot de asperges gaar zijn en pureer de soep met een staafmixer.
- Breng op smaak met himalayazout, peper en een beetje steviafluid extract.
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Keuken: Fusion keuken
Geïnteresseerd in suikervrije producten zoals stevia?